Scurt istoric

Kimbo S.P.A

Kimbo este compania fondata de catre Fratii Rubino in 1963 si din care a fost creata marca Kimbo, un nume care evoca terenuri exotice in care boabele de cafea sunt cultivate.

Cativa ani mai tarziu marca Kose a fost de asemenea creata de catre fratii Rubino, un produs bun si ceva mai convenabil.

In 2012, cea din urma a cucerit magazinele de cafea din Sardinia , datorita preluarii companiei cu traditie in industria cafelei, La Tazza d' Oro. In 1994 Cafè do Brasil a fost clasata pe locul al doilea in sectorul comertului cu amanuntul de pe piata italiana de cafea ambalata, o pozitie pe care o detine si astazi.

Succesul tot mai mare vine ca urmare a loialitatii fata de traditie si a calitatii excelente, precum si a banilor investiti in publicitate si in infrastructurile corporative.

Acest lucru este evident in fabrica Melito de Napoli, care se intinde pe 40.000 de metri patrati , in care instrumentele si procesele de productie sunt actualizate in mod constant. Kimbo garanteaza intotdeauna atingerea unor standarde de productie foarte ridicate, respectand in acelasi timp politicile de mediu.


Misiunea Kimbo

Este de a raspandi in intreaga lume cafeaua italieneasca si de a face un produs autentic si de calitate inspirat din traditia napoletana, disponibil pe pietele nationale si internationale.

De asemenea s-a dorit ca acest produs sa fie creat cu o tehnologie mai avansata, respectand in acelasi timp oamenii si mediul inconjurator.

Mai mult decat atat, muncind din greu si cu pasiune pentru a mentine si a spori particularitatea espresso-ului napoletan si a respecta modificarile nevoilor clientilor, vom reusi sa oferim intotdeauna un produs care tine pasul cu vremurile.


Viziunea Kimbo

Este aceea de a fi un punct de referinta pentru toti iubitorii de cafea din Italia si din intreaga lume prin exprimarea unicitatii si a traditiei espresso-ului napoletan.

Dorim crearea unei cafele pentru toata lumea, dedicata celor care apreciaza aroma bogata, diferentele si detaliile. Pentru toti cei care respecta fiecare cafea savurata!


Kimbo In lume

Cafeaua espresso are acea aroma "made in Italy". Este unul dintre cele mai imitate produse din lume, fapt pentru care lumea trebuie sa poata distinge originalul.

Dedicatia Kimbo vis-a-vis de extinderea in intreaga lume, i-a adus un procent 15% din vanzarile internationale de cafea. In Franta, Kimbo este vedeta, fiind consumat in peste 11.000 de locatii.

Astazi Kimbo este prezent In peste 40 de tari, printre care, Germania, Belgia, Canada, Australia, Statele Unite ale Americii si Rusia; reusind sa cucereasca chiar si pub-urile Englezesti, motiv pentru care a obtinut prestigiosul premiu de afaceri UK-Italia in 2011.